tisdag 14 oktober 2014

Pasta med kyckling och ädelost

Du behöver:
3 st kycklingfiléer
1 st gul lök
9-10 st stora champinjoner
2 dl matlagningsgrädde
2 st vitlöksklyfta
Salt
Svartpeppar
Paprika krydda
ca 150 gram ädelost

Pasta väljer du efter vilken du själv gillar eller vill ha :).

Gör såhär:
Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
Skär kycklingfilén i små bitar och bryn i stekpanna.
Skiva champinjonerna och hacka löken. 
Häll champinjonerna och löken över kycklingen och stek tillsammans.
Häll på grädde, pressad vitlök, salt, svartpeppar och paprika krydda. Rör om. 
Låt koka på svag värme i cirka 5 minuter.
Hacka ädelost i bitar och häll över röran och rör om igen. 
Servera tillsammans med pastan :).

Skiva champinjonerna. Om ni gillar champinjoner är det bara att ta mera.
Pasta väljer du efter vilken du själv gillar eller vill ha :).
Jag valde spagetti.
Häll champinjonerna och löken över kycklingen och stek tillsammans.
Låt champinjonernas vatten koka upp innan du tillsätter grädden och kryddorna.
Häll på grädde, pressad vitlök, salt, svartpeppar och paprika kryddan. Rör om.
Hacka ädelost i bitar och häll över den i röran och rör om igen.
Servera tillsammans med pastan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar