torsdag 26 juni 2014

Ananaspaj..



För pajdegen behöver du:
150 gram smält smör
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver

För fyllningen behöver du:
2 dl créme fraiche
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 st ägg
1 burk krossad ananas

Gör så här:
Sätt ugnen på 175°C.
Häll krossade ananasen i en sil så att den kan rinna av. 
Blanda alla ingredienser till pajdegen och tryck ut i en pajform. Ställ den i kylskåpet. 
Blanda alla ingredienser till fyllningen i en annan skål och häll sist in den avrunna ananasen.
Ta ut pajformen och häll i fyllningen i formen.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 30-35 minuter.
Låt svalna lite innan servering. 

Häll den krossade ananasen i en sil så att den kan rinna av. 
Blanda alla ingredienser till pajdegen.
Tryck ut pajdegen i en form.
Ställ den i kylskåpet medans du fixar fyllningen.
Blanda alla ingredienser till fyllningen och häll över den i formen.
Låt svalna lite innan servering. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar