För pajdegen behöver du:
150 gram smält smör
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
För fyllningen behöver du:
2 dl créme fraiche
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 st ägg
1 burk krossad ananas
Gör så här:
Sätt ugnen på 175°C.
Häll krossade ananasen i en sil så att den kan rinna av.
Blanda alla ingredienser till pajdegen och tryck ut i en pajform. Ställ den i kylskåpet.
Blanda alla ingredienser till fyllningen i en annan skål och häll sist in den avrunna ananasen.
Ta ut pajformen och häll i fyllningen i formen.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 30-35 minuter.
Låt svalna lite innan servering.
Häll den krossade ananasen i en sil så att den kan rinna av. |
Blanda alla ingredienser till pajdegen. |
Tryck ut pajdegen i en form. |
Ställ den i kylskåpet medans du fixar fyllningen. |
Blanda alla ingredienser till fyllningen och häll över den i formen. |
Låt svalna lite innan servering. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar